لوله پلی اتیلن پارس زانوس

تولید کننده لوله پلی اتیلن در ایران

لوله پلی اتیلن پارس زانوس

تولید کننده لوله پلی اتیلن در ایران

خرید لوله پلی اتیلن

در خرید لوله پلی اتیلن خود بسیار دقت کنید زیرا که در صورتی که به اشتباه خرید نمایید ممکن است لوله ها دارای کیفیت نسبی و ضعیف باشند که به مرور زمان و یا در حین نصب شما را درگیر مشکلات جدی نماید و مجبور به صرف هزینه های بیشتر جهت تغییر لوله های خریداری شده بگرداند.  اگر فروشنده و خریدار هر دو به منفعت یکدیگر بیاندیشند و به معامله‌ای با فرمول ساده‌ی برد برد اعتقاد داشته باشند لوله پلی اتیلن با کیفیت و ماندگار بفروش می‌رسد و خرید لوله پلی اتیلن با بهترین قیمت متناسب با کیفیت لوله اتفاق می‌افتد.


نکاتی چند در مورد خرید لوله پلی اتیلن

خرید لوله پلی اتیلن به نوبه خود می‌تواند کاری بسیار سخت و دشوار باشد و شما هنگام خرید با اطلاعاتی نامفهوم مواجه شوید که به کار شما نمی‌آید. از همین رو ما چند نکته اساسی در هنگام خرید لوله پلی اتیلن را که باید به آنها دقت نمائید را ذکر می‌کنیم. خرید لوله پلی اتیلن به دلیل استفاده و کاربردهای قابل توجه آن در بخش صنعت راهکارها و نکاتی دارد که اگر به آنها توجه نمائید می‌توانید خریدی عالی داشته و در انجام پروژه صرفه جویی قابل توجهی خواهید نمود.


ادامه مطلب در خرید لوله پلی اتیلن 


صرفه جویی در آب، یک ضرورت

آب مایه حیات همه موجودات زنده است. بدون آب، امکان ندارد که بدن انسانها , حیوانات و گیاهان به درستی کار کند و بتواند به وظایفش عمل کند. یکی از کاربردهای بالای لوله پلی اتیلن هم در آبرسانی و صرفه جویی در مصرف آب است که نیاز امروز و آینده بشر است.

همه موجودات زنده نیاز به آب تمیز و پاک دارند. برای رویش محصولات کشاورزی و برای نوشیدن نیاز به آب داریم. ماهی‌ها و حیوانات نیز به آب محتاجند. اگر آب آلوده باشد و شما آن را مصرف کنید، ممکن است در همان لحظه آسیبی به سلامتی شما وارد نشود، اما اگر در مدت طولانی از این آب آلوده مصرف کنید، سلامتی شما به خطر می‌افتد.

 

صرفه جویی در آب

فرق نمی‌کند که آب باران باشد، حوضچه‌ی آب شیرین باشد یا یک بطری آب معدنی، به هرحال همه‌ی موجودات زنده به آب احتیاج دارند تا بتوانند به زندگی ادامه دهند. بدون آب، بدن انسان و دیگر موجودات زنده نمی‌توانند به کار و زندگی خود به شکل درست ادامه دهد. آب بیشتر از نصف وزن بدن انسان‌ها را تشکیل می‌دهد. بدن انسانها کارها و وظایف زیادی دارد و خیلی از آن‌ها را بدون کمک آب نمی‌تواند انجام دهد. به عنوان مثال خون که از مقدار خیلی زیادی آب تشکیل شده، یکی از کارهایش انتقال اکسیژن به تمام سلول‌های بدن است. بدون اکسیژن، این سلول‌های کوچک خواهند مُرد و بدن دیگر نمی‌تواند به کارش ادامه دهد. همچنین آب در لنف هم وجود دارد، لنف مایعی است که بخشی از سیستم ایمنی بدن را تشکیل داده و در مبارزه با میکروب‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند. سیستم گوارشی بدن هم برای هضم غذا به آب احتیاج دارد. اصلی‌ترین ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی عرق بدن هم آب است. علاوه بر تمام این‌ها، تک‌تک سلول‌های بدن برای این که بتوانند کارشان را درست انجام دهند محتاج آب هستند.

آلودگی آب و سلامت انسان

اگر آب آلوده باشد و شما آن را مصرف کنید، ممکن است در همان لحظه آسیبی به سلامتی شما وارد نشود، اما اگر در مدت طولانی از این آب آلوده مصرف کنید، سلامتی شما به خطر می‌افتد.

فلزات سنگین ناشی از فراورده‌ها ی صنعتی، در نزدیکی رودخانه و دریاچه جمع می‌شوند. این فلزات موجب مسموم شدن ماهی‌ها و میگوها می‌شوند و انسان‌ها این حیوانات مسموم را مصرف می‌کنند. فلزات سنگین می‌توانند کاهش رشد، نقص در تولد و سرطان را بوجود آورند.

زباله‌ها ی صنعتی می‌توانند باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن، عدم باروری و مسمومیت حاد شوند.

آلاینده‌ها ی میکروبی ناشی از فاضلاب می‌تواند موجب بیماری‌ها ی عفونی از قبیل حصبه، وبا و مرگ نوزادان شود.

مواد آلی و مغذی باعث افزایش جلبک، کمبود اکسیژن و خفگی ماهی‌ها و دیگر موجودات زنده دریایی می‌شود.

ذرات سولفات ناشی از باران اسیدی می‌تواند باعث مرگ موجودات زنده آبزی گردد.

ذرات معلق در آب، باعث کاهش کیفیت آب آشامیدنی برای انسان و کیفیت آب برای زندگی دریایی می‌شود. کاهش مقدار نفوذ نور خورشید به آب، کاهش رشد گیاهان و میکروارگانیسم‌ها را موجب می‌شود

مصرف آب آلوده باعث بروز اسهال و عفونت معده می‌شود.

آب‌ها ی آلوده بستر مناسبی برای رشد پشه‌ها و دیگر حیوانات می‌باشند. اگر پشه آلوده شما را نیش بزند می‌تواند موجب بیماری‌ها یی نظیر مالاریا و تب دانگ شود.

علل آلودگی آب

1. فاضلاب و آب کثیف

فاضلاب شامل مدفوع، ادرار و شستن بدن و لباس می‌باشد. از بین نبردن فاضلاب در آب‌ها باعث بروز بیماری‌ها یی نظیر اسهال می‌گردد.

2. زباله‌ها ی دریایی

این زباله‌ها شامل مقوا (دو هفته طول می‌کشد تا مقوا تجزیه شود)، روزنامه (6 هفته طول می‌کشد تا تجزیه شود)، قوطی‌ها ی فیلم عکاسی (6 هفته طول می‌کشد تا تجزیه شود)، کف (50 سال طول می‌کشد تا تجزیه شود)، ظروف پلی استرین (80 سال طول می‌کشد تا تجزیه شود)، آلومینیوم (200 سال طول می‌کشد تا تجزیه شود)، بسته‌ها ی پلاستیکی (400 سال طول می‌کشد تا تجزیه شود) و شیشه (زمان زیادی طول می‌کشد تا تجزیه شود و ما زمان دقیق تجزیه شده شیشه را نمی دانیم) است. در اتمسفر، ذرات آب با دی اکسید کربن، دی اکسید گوگرد و اکسید نیتروژن مخلوط می‌شود و تشکیل یک اسید ضعیف را می‌دهد. آب باران آلوده به این گازها، به نام باران اسیدی خوانده می‌شود.


ادامه  مطلب در سایت پارس زانوس


لوله چیست و چه کاربردهایی دارد

لوله یک استوانه‌ای (تیوب) توخالی است که از آن برای انتقال یا نگهداری مایعات، گازها و مواد سیال استفاده می‌کنند. لوله از جنس‌های مختلفی تولید می‌شود که یکی از آن‌ها لوله پلی اتیلن است. لوله چیست و چه کاربردی دارد؟ هر استوانه  توخالی که بشود مایعات و گاز را از طریق آن جابجا کرد، لوله است، اما این تعریف خودش مشکلات زیادی دارد. از نظر تئوری، این تعریف را می‌شود قبول کرد، اما از نظر عملی باید نکته‌های زیادی را در نظر بگیریم تا به یک استوانه توخالی را به جای لوله استفاده کنیم.

 

تعریف لوله

لوله یکی از بهترین و مهم‌ترین اختراعات انسان بوده که در طول تاریخ توانسته آن را توسعه داده و با تکیه بر علم روز و استفاده از مواد مختلف لوله تولید کرده است. لوله‌ها می‌توانند از مواد مختلفی مثل آهن (چدن، ورق گالوانیزه آبکاری شده)، فولاد، پلی اتیلن و انواع پلاستیک، شیشه، بتن و سیمان و غیره (و این مواد می‌توانند بی‌پایان باشند) ساخته شوند.

صنعت لوله‌سازی هیچ‌گاه متوقف نمی‌شود و تنها از شکلی به شکل دیگر تبدیل می‌شود. توسعه این محصول استراتژیک تا زمانی که نیاز به انتقال مایعات و گازها باشد، همچنان ادامه خواهد داشت. تولید انواع لوله با توجه جنس و کاربردهای آن‌ها، تفاوت‌های خوبی با یکدیگر دارند. پرکاربردترین لوله‌ها از جنس لوله پلی اتیلن، لوله فلزی و فولادی و بعد از آن هم لوله PVC است.  

لوله‌ها در محدوده وسیعی از سایز‌ها تولید می‌شوند و استانداردهای زیادی برای آن‌ها هست. غیر معمول نیست که لوله‌ای به کوچکی 2/1 اینچ و به بزرگی 66 اینچ موجود باشد. لوله‌ها جدا از جنسشان و بر اساس کاربردشان به دو مدل لوله بهداشتی و لوله غیربهداشتی طبقه‌بندی می‌شوند.  این دسته‌ها را در زیر معرفی می‌کنیم.

 

لوله بهداشتی

لوله بهداشتی برای مصارفی اعم از انتقال آب شرب، مایعات و سیالاتی بکار می‌رود که مورد مصرف انسان‌ها است. مواد اولیه تولید لوله‌های بهداشتی باید از مواد خاصی باشد و تائیدیه سازمان‌های ذی‌ربط را داشته باشند و در ایران لوله بهداشتی باید تائیدیه وزارت بهداشت و درمان را داشته باشد. در واقع این لوله‌ها پس از نصب  و قبل از بهره‌برداری ضدعفونی می‌شوند ولی در طول زمان و پس از سال‌ها استفاده لوله باید به صورتی باشد که روز اول هنگام کارگذاری در ترانشه بوده است و هیچ واکنش شیمیایی نیز با سیال و آب نشان ندهد.


مطالب مرتبط:

محصولات لوله پلی اتیلن پارس زانوس

کاربردهای اصلی لوله پلی اتیلن 

لوله پلی اتیلن چیست؟ 

مقالات وبلاگ


 لوله غیربهداشتی

لوله غیربهداشتی لوله‌های معمولی هستند که برای انتقال فاضلاب و سیال‌های شیمیایی بکار می‌رود و این لوله‌ها با توجه به سیال باید انتخاب شوند  تا طول عمر بالاتری داشته باشند چون غالباً مواد شیمیایی و غیربهداشتی دارای مواد شیمیایی و اسیدی هستند که باعث ایجاد خوردگی و وانکنش شیمیایی هستند و این رفتار باعث کاهش طول عمر و مقاومت مواد می‌شود. ازاین‌رو پیشنهاد می‌شود قبل از انتخاب جنس لوله با دقت کاربرد لوله را مورد بررسی قرار دهید. به عنوان مثال لوله فلزی و بتنی برای انتقال فاضلاب بکار برده می‌شدند اما این مواد در مقابل مواد شیمیایی موجود در فاضلاب واکنش شیمیایی از خود نشان می‌دهند و بعد از مدت کوتاهی دچار پوسیدگی می‌شوند و غیرقابل استفاده اما لوله پلی اتیلن و لوله PVC برای انتقال فاضلاب مناسب‌ترین گزینه است، این لوله در مقابل فاضلاب هیچ‌گونه واکنشی نخواهند داشت و تا 100 سال طول عمر مفید خواهند داشت. یک مثال دیگر لوله پلی اتیلن برای انتقال مواد نفتی مثل بنزین و گازوئیل مناسب نیست و لوله پلی اتیلن در مقابل مواد نفتی واکنش شیمیایی از خود نشان می‌دهد و این لوله در صورت عبور مواد نفتی دچار خستگی بیش از حد شده و طول عمرشان کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

 

لوله و توسعه

لوله‌ها نقش شریان‌های حیاطی و اصلی را برای جامعه شهری و روستایی دارند، بهترین تشبیه برای آن رگ‌های بدن انسان است که در تمامی بدن و دورترین نقاط پیش رفته‌اند و مواد غذایی را به سلول‌ها می‌رساند. لوله هم در زندگی و جامعه ما دقیقا همین کاربرد را دارد، لوله‌ها الزامات اولیه زندگی را به منازل و ساختمان‌های ما می‌رسانند. تمدن نوین و راحتی ناشی از آن بدون لوله‌کشی وجود نمی‌داشت امروزه لوله‌کشی تقریباً در همه ابعاد زندگی ما کاربرد دارد. آب نوشیدنی ما در تأسیسات سراسر لوله‌کشی تولید می‌‌شود و سپس به کمک شبکۀ گسترده‌ای از لوله‌ها به ما می‌‌رسد. همچنین فاضلاب‌های تولید شده در ساختمان‌ها در شبکۀ دیگری از لوله‌ها جاری شده و به تأسیسات مربوط به تصفیه منتقل می‌‌گردد که در آنجا هم لوله‌ها نقش زیادی دارند. سوختی که ما برای حمل و نقل یا گرمایش استفاده می‌‌کنیم با استفاده از سیستم‌های لوله‌کشی فرآوری و توزیع می‌‌شود.برق، مواد غذایی، رنگ، داروها، کاغذ، پلاستیک‌ها، و مواد شیمیایی و خیلی چیزهای دیگر همگی در تأسیسات سراسر لوله‌کشی حاصل می‌‌شوند. امنیت ما نیز به کمک لوله‌کشی سیستم اطفاء حریق در ساختمان‌ها تأمین می‌‌شود.

لوله یکی از عناصر توسعه پایدار در جوامع امروزی است، لوله نقش بسیار مهمی دارد، با مثالی شما را با اهمیت لوله آشنا می‌کنیم: در هنگام حادثه و زلزله، لوله‌ها در زیر زمین و در داخل ساختمان‌ها به عنوان یکی از مهم‌ترین عناصر تأسیسات زیرساخت شهری اگر آسیب ببینند آب بهداشتی به بیرون لوله نشت می‌کند و آب به هدر می‌رود، آب بهداشتی داخل لوله آلوده می‌شود. لوله گاز اگر دچار آسیب‌دیدگی شود انفجارهای مهیبی در پی خواهد داشت و بدتر از همه آن‌ها شبکه فاضلاب است که اگر از داخل لوله‌های فاضلاب به بیرون راه یابد کل منطقه را دچار آلودگی شدیدی می‌کند. حال اگر لوله‌ها کاملاً مناسب بوده باشد و هیچ‌کدام از این حوادث برای لوله‌ها اتفاق نیافتاده باشد، روند بازسازی و ساخت ساز مجدد بسیار سریع‌تر و راحت‌تر خواهد بود و همچنین بازماندگان از حادثه آسایش بیشتری خواهند داشت.

مثال برای نشان دادن اهمیت لوله بسیار زیاد است، انقدر زیاد است که کافی است کمی به پشت دیوارها فکر کنید و تصور کنید که این امکانات رفاهی چگونه به شما می‌رسند و بعد از آن تصور کنید که یکی از آن‌ها نباشد.

 

ادامه در سایت پارس زانوس

نوار تیپ آبیاری پلی اتیلن

نوار تیپ آبیاری لوله پلی اتیلن برای آبیاری قطره‌ای در زمین‌های کشاورزی و باغات و گلخانه‌ای جهت استفاده بهینه از منابع آبی بکار می‌رود.  استفاده از نوار آبیاری یکی از متداولترین روشها در چند سال اخیر به شمار می‌رورد و در کشور ما نیز به لحاظ واقع شدن در مناطق خشک و بیابانی این روش با استقبال چشمگیری روبرو گردیده و کشاورزان این گزینه را مناسبترین مسیر جهت زیر کشت بردن زمینهای زراعی خود در مناطق خشک و بیابانی می‌دانند.  در روش آبیاری قطره‌ای و با استفاده از نوارهای آبیاری پلی اتیلن کل سطح خاک زیر کشت مرطوب نشده و از رویش علفهای هرز در اطراف محصولات کشاورزی جلوگیری می‌کند میزان هدر رفت آب در این روش تقریبا صفر می‌باشد چرا که آب کود و املاح معدنی موجود در آب مستقیما به ریشه رسیده و باعث مرطوب ماندن محیط رشد ریشه می‌شود.

 

نوارهای آبیاری قطره ای (تیپ) با قطر داخلی 16. 5 میلیمتر و ضخامت 175 میکرون ، با فاصله روزنه های 10 و 20 و 30 سانتیمتر با آبدهی‌های مختلف است.


ادامه مطلب در نوار تیپ آبیاری پلی اتیلن

 

لوله پلی اتیلن آتشنشانی

لوله پلی اتیلن آتشنشانی از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین وسایل سیستم‌های آتش‌نشانی است و یکی از واحدهای مهم در تأسیسات صنعتی از جمله نیروگاه‌ها واحد آب آتش نشانی است.  شرکت پارس زانوس با تامین لوله و اتصالات پلی اتیلن پروژه‌های نیروگاهی،پتروشیمی و ساختمانی عظیم سیستمهای آتش نشانی سال‌هاست که به عنوان بهترین گزینه مورد استفاده پیمانکاران و مجریان سیستم‌های آتش نشانی قرار گرفته است.

 

از کاربردهای لوله پلی اتیلن آتشنشانی 

لوله‌های پلی اتیلن آتشنشانی مسائل و مشکلات عمده‌ای از قبیل خوردگی میکروبی، نداشتن استحکام در برابر زمین لرزه، سختی اجرا و...  که در تمام سیستمهای قدیمی آتشنشانی که به نحوی با آب سر و کار دارند را برطرف نموده است و لوله‌های پلی اتیلن به انتخاب اول برای اجرای سیستم‌های آتشنشانی تبدیل شده است. 

 

از کاربردهای لوله پلی اتیلن آتشنشانی 

لوله و اتصالات سیستم آتش نشانی یبا توجه به حساسیت بالای ایمنی باید دارای مشخصات منحصر بفردی باشد که این سیستم‌ها را همیشه آماده بکار نگه دارد که در زمان ایجاد حادثه بتواند جلوی فاجعه‌های بزرگ را بگیرد. لوله و اتصالات پلی اتیلن پارس زانوس به صورت یکپارچه (اتصالات از همان مواد اولیه و لوله‌های تولید شده،تولید میشود) و از بهترین مواد اولیه PE100 مشکی (Borouge، Basell ) تولید میشود که با داشتن مشخصات فنی عالی و منحصر بفرد برای تحمل فشار‌های بالای کاری از 4 تا 25 بار تولید شده است.

 

ادامه مطلب در لوله پلی اتیلن  آتشنشانی